Virtualni VRTIĆ

Virtualni VRTIĆ je mjesto na kojem možete naći sadržaje s kojima možete upotpuniti vrijeme kad morate / moramo ostati doma.

ISTO TAKO S NADOM DA ĆE OVAJ VIRTUALNI VRTIĆ ŠTO PRIJE POSTATI ONAJ PRAVI, … NAŠ STVARNI VRTIĆ.

Upotpuniti vrijeme i nešto naučiti.

Ostanite doma.

HVALA.

Priča o strpljenju

Jednog dana čovjek se šetao parkom u blizini svoje kuće. Naišao je na kornjaču. Bila mu je zanimljiva i htio ju je malo bolje pogledati. Ali ona se, naravno, uvukla u svoj oklop
On ju je uzeo i ponio svojoj kući. Nije htio odustati. Htio je vidjeti kakva je izvan oklopa.
Stavio ju je na terasu pred ulazom. Čekao je da se pojavi iz oklopa. Samo da je vidi, pa bi je pustio. Ali ona nije izlazila. Uzeo je stolicu, sjeo i čekao. I ništa. Nije se pojavljivala. Počeo joj je pjevati. Nije reagirala. Pričao joj je. Nikakav rezultat. Pokušao ju je namamiti hranom. Ali ništa se nije dešavalo. Kornjača nije htjela izaći iz svog oklopa.
Prošlo je nekoliko sati i čovjek je morao krenuti svojim poslom. Zagradio je terasu da kornjača ne može pobjeći. Još uvijek je nije vidio izbliza. Nije htio odustati. Ali kornjači je bilo dosta. Kada se vratio, terasa je bila prazna. Nju nije bilo briga za ogradu. Izašla je i otišla.
Čovjek je naučio lekciju od kornjače. Ona je jednostavno čekala. Nije joj trebala hrana. Nije je zanimalo njegovo pjevanje. Ni priče koje joj je pričao. Jedino što je htjela bilo je da on ode. I zato je strpljivo čekala. Čekala je da on ode, a zatim je otišla i ona.
Strpljenje… jedna od važnih stvari u životu… Ako strpljivo čekate čak i trava može postati mlijeko…
 
preuzeto sa 
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/prica-o-strpljenju-20110304

 812 total views,  2 views today